Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

To περσινό Αντάμωμα καβαλάρηδων ήταν το καλύτερο που έγινε στη Νήσσα Κατούνας










To περσινό 2ο  Αντάμωμα καβαλάρηδων ήταν το καλύτερο που έγινε ποτέ στην Νήσσα Κατούνας.  Ο Ιππικός όμιλος Κατούνας είχε αναλάβει καθ’ ολοκληρίαν την διοργάνωση της εκδήλωσης και ομολογουμένως κατόρθωσε  να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο γλέντι, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό παράπονο.
 Η καλοψημένη Πρατίνα που μοιράστηκε δωρεάν ήταν υπέροχη και άφθονη σαν λουκούμι, τα άλογα, οι μπύρες, τα κρασιά και τ’αναψυκτικά κρύα-κρύα και το χαμόγελο στα χείλη από όλα τα παιδιά του Ιππικού ομίλου.
Το Αντάμωμα αυτό είναι παραδεκτό απ’ όλους ότι είναι το μοναδικό του είδους του στην περιοχή και το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια.
Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, έγινε το αδιαχώρητο από εκατοντάδες καλεσμένους, που ήρθαν με φορτηγά, αγροτικά, τρακτέρ με καρότσες, 4x4, Ι.Χ. αυτοκίνητα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Καταγράφηκαν στην εκδήλωση επισκέπτες απ´ όλη την επικράτεια, όπως  από την Άρτα, την Λευκάδα, τα Γιάννινα, την Θεσσαλονίκη ακόμα και από την Ξάνθη!!!
Θα πρέπει να παραδεχτούμε όλοι όσοι είμαστε από την Κατούνα, ότι έχουμε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη υπαίθρια εκδήλωση και αυτοί που την επισκέπτονται, ανακαλύπτουν ότι ο τόπος μας είναι ένας επίγειος παράδεισος που βρίσκεται στα ριζά του Περγαντί λέγεται Νήσσα, που εμείς την καμαρώνομε και άλλοι την ζηλεύουν.Τι άλλο να πούμε! Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά του Ιππικού ομίλου αλλά και στα υπόλοιπα μέλη που όλοι τους μαζί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή δούλεψαν για να μας προσφέρουν ότι το καλλίτερο μπορούσαν.
Φέτος φήμες λένε ότι θα έλθει διπλάσιος κόσμος για να καμαρώσουν τα περήφανα άλογα και τη λαχταριστή προβατίνα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: