Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κοντά στην άνοδο βρίσκεται η Μεδεών Κατούνας μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Θέρμου

Βήμα για την άνοδο στη Α1 κατηγορία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας έκανε η Μεδεών Κατούνας, η οποία επικράτησε στο πρώτο αγώνα των play-off της Α2 κατηγορίας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, στο γήπεδο του Καινούριου, της ομάδας Νέος Θέρμιος Απόλλων με 1-0.
Το παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 30-4-2011, ήταν δυνατό με πολλές μονομαχίες και πολύ αγωνιστικό πάθος. Η πιο μεγάλη στιγμή για την Μεδεών ήρθε στο 78΄λεπτό όταν το δυνατό σουτ του θεοδώρου βαγγέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στα δίχτυα της αντιπάλου ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο του Καινούριου έπαιξαν με ψυχή και τώρα χρειάζονται την βοήθεια όλων μας! Η ομάδα είναι ανεβασμένη ψυχολογικά και έτοιμη να κάνει το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!
Η Μεδεών Κατούνας μεθαύριο Τετάρτη 4-5-2011, στο γήπεδο του Μεσολογγίου και  ώρα 17:00... θα γράψει ιστορία, καθώς αγωνίζεται στον 2ο αγώνα μπαράζ ανόδου με την Ακαδημία Ναύπακτο και σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η νίκη σε αυτό το ματς στέλνει την Μεδεών μετά από 15 περίπου χρόνια ξανά στην Α1 Κατηγορία του Νομού.

Προς την ΕΠΝ Αιτ/Νίας: Πρέπει να απορρίψετε όλα τα γραφόμενα από το Θέρμο αφού αποτελούν κακόγουστοι θεατρινισμοί με πρωταγωνιστή βετεράνο ποδοσφαιριστή που δημιούργησε πολεμικό κλίμα σε άθλια σκηνοθεσία της διοίκησης. Ίσως τώρα εξηγείται ο φανατισμός ορισμένων παικτών του Θέρμου κατά την διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας ψυχροπολεμικό κλίμα,  ώστε από την πίσω πόρτα να μπορέσουν να πετύχουν αυτό που δεν κάνανε στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν είχε κανένα λόγο η Μεδεών με την λήξη του αγώνα να προβεί σε έκτροπα, διότι η ομάδα μας κέρδισε με 1-0 και μένει μόνο ένα μικρό βήμα για την άνοδο στην Α1 του νομού. Μόνο κάποιος παρανοϊκός θα μπορούσε να ενεργήσει, κατ΄ αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θέρμου και τέτοιοι σίγουρα δεν είναι οι φίλαθλοι μας και οι παίκτες μας. Πιστέψτε μας.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΜΕΔΕΩΝ για τα επεισόδια στο αγώνα Μεδεών Κατούνας- Νέος Θέρμιος Απόλλων που έχει ως εξής: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Μετά από πολλά χρόνια η Μεδεών Κατούνας βρίσκεται ξανά κοντά στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία του Νομού, μετα τη νίκη της  με 1-0  στο πρώτο αγώνα των play-off της Α2 κατηγορίας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, στις 30-4-2011, στο γήπεδο του Καινούριου, επί της ομάδας Νέος Θέρμιος Απόλλων.

Η θλίψη όμως είναι πολύ μεγάλη, όταν διάβασαμε έκπληκτοι τις διαμαρτυρίες της ομάδας Νέος Θέρμιος Απόλλων που ψάχνουν για δικαιολογίες για την ήττα,  την δημιουργία εντυπώσεων και που προσπαθούν να "δυναμιτίσουν" το κλίμα σε βάρος της ομάδας μας.

Η πικρία τους για την ήττα είναι απολύτως κατανοητή, όμως το σκορ του αγώνα (1-0) δεν επιτρέπει σε κανέναν να μειώσει τη δίκαιη κατάκτηση της νίκης από την Μεδεών. Οι αγώνες διεξάγονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ο καλύτερος κερδίζει. Αφού πρώτα είδαν ότι δεν τους βγαίνει το ματς όπως το περίμεναν,  μόλις πέτυχε γκολ η Μεδεών στο 78΄,  άρχισαν να βρίζουν να χτυπούν τους παίκτες μας και στο τέλος των καθυστερήσεων προσπάθησαν να εκτρέψουν τον αγώνα από τα αθλητικά πλαίσια δημιουργώντας ψυχροπολεμικό κλίμα σε βάρος της ομάδας μας.

Αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο στον αγώνα, η διοίκηση της Μεδεών τα καταδικάζει απερίφραστα και είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφής βίας, από όπου και αν προέρχεται. Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι χαρά, είναι γιορτή, είναι πολιτισμός.

Εύλογα ομως  μας γεννιούνται πλήθος ερωτημάτων  αφού τα γεγονότα, όπως και οι πράξεις είναι αμείλικτα:
Να υπενθυμίσουμε ότι στην  Μεδεών αποδεχτήκαμε όλους τους όρους διεξαγωγής του αγώνα:
-Επιλογή γηπέδου (Καινούργιο) 15 Χιλ. από τη ομάδα του Θέρμου και 60 Χιλ. από την Κατούνα.
-Άλλες προτεινόμενες έδρες έβρισκαν αντίθετους τους αντιπάλους (Λόγω παλιών διαφορών με τις αντίστοιχες ομάδες).
-Τον ορισμό οποιαδήποτε  Διαιτητή και Παρατηρητή.
-Σε πρόταση του διοίκησης μας για αστυνομική παρουσία δεν συμφώνησε το Θέρμο . (Στο εσωτερικό του γηπέδου, κάτω από το υπόστεγο και ακριβώς δίπλα από τον πάγκο της ομάδας μας, υπήρχαν κατά την διάρκεια του αγώνα δεκάδες οπαδοί του Θέρμου).
-Ο Παρατηρητής του αγώνα είναι μάρτυρας στο συμβάν που έλαβε χώρα πριν την έναρξη του αγώνα με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της ομάδας του Θέρμου, ο οποίος απειλούσε και έβριζε τους παίκτες μας μέσα στα αποδυτήρια. Επίσης ο ίδιος έστελνε αρκετό καιρό πριν μηνύματα μέσω κοινών γνωστών για το τι μας περίμενε,  κ.α.
καλλιέργεια φανατισμού και μίσους  από τον αρχηγό της ομάδας του Θέρμου που ήταν εριστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα, δεν έχει καμία θέση στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να πολεμήσουμε.

Να τονίσουμε ότι η Βαθμολογία πριν την έναρξη του παιγνιδιού είχε ως εξής: Μεδεών: 3 και Νέος Θέρμιος Απόλλλων: 0.
- Αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι ο αντίπαλος χάνοντας έθετε την ομάδα του εκτός διεκδίκησης ανόδου.
- Για ποιο λόγο να προκαλέσουμε εμείς επεισόδια από την στιγμή που στις καθυστερήσεις προηγούμασταν 1-0.
- Όφελος για την εκτροπή του αγώνα εκτός καθαρά αγωνιστικού πλαισίου είχαν μόνο οι ηττημένοι, που βάλθηκαν να δημιουργήσουν συνθήκες φανατικού όχλου, όπου η σωματική ακεραιότητα και η ζωή έχουν δευτερεύοντα ρόλο.

Οι Ξηρομερίτες μπορεί να είναι σκληροί και τραχείς άνθρωποι αλλά συνάμα είναι περήφανοι και δίκαιοι και μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους πρόεδρος των ομάδων να σας πουν  πως η φιλοξενία τους στην Κατούνα ήταν πάντα  άψογη.

Η Διοίκηση της Μεδώνος στηρίζει πλήρως τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όσο ασφαλώς και τον προπονητής της, που δημιούργησε μία εξαιρετική ομάδα.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Κατούνας σε συσπείρωση για την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στην κατηγορία του νομού μας. Ενωμένοι διοίκηση, παίκτες και φίλαθλοι, είμαστε πάντα πιο δυνατοί.

Με Εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
.............................................

ΝΕΩΤΕΡΑ: ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2ης - 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ PLAY OFFS - PLAY OYT Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ:   Τα ποδοσφαιρικά σωματεία ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ  ΔΑΦΝΗΣ –  ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – Ν ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ – ΔΑΦΝΗ Μ ΧΩΡΑΣ

Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Ενώσεως μας κατά τη συνεδρίαση της 2-5- 2011, ομόφωνα αποφάσισε όπως οι προγραμματισμένοι για την 4-5-2011 και 8-5-2011 αγώνες για τα   PLAY OFFS και PLAY OUT, του πρωταθλήματος της Α2  κατηγορίας ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ, έως η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ενώσεως αποφασίσει του πρωταθλήματος αυτού, που άπτονται του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Οι νέες ημερομηνίες των αγώνων θα σας γνωστοποιηθούν έγκαιρα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Οι φωτο προέρχονται από μπλογκ:  http://olatagoal.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ta video tou agwna alla deixnoun..!!sas vgazoun ligo pseyti..!!kai kati teleytaio..sto gipedo me tin akadimia..osi kai na mazeyteite..den glitwnete.!!