Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Εντοπίστηκαν οι (3) τρείς ζωοκλέφτες που «ρήμαξαν» στάβλο στην Κατούνα

Αρνιά, πάπιες και κότες ήταν η λεία των ζωοκλεφτών που αλωνίζουν νυχτιάτικα και που «χτύπησαν» στάβλο στην Κατούνα Ξηρομέρου.

Όλα συνέβησαν Χρονιάρες μέρες, τις βραδινές ώρες από Τετάρτη προς Πέμπτη (28/29-12-2010),όταν οι ζωοκλέφτες μπήκαν στον αφύλακτο στάβλο ιδιοκτησίας ενός 48χρονου συγχωριανού μας και άρπαξαν 12 αρνιά, 3 πάπιες και 25 κότες.
Ο 48χρονος κτηνοτρόφος έπαθε σοκ όταν έφτασε στο ποιμνιοστάσιό του και διαπίστωσε ότι ολόκληρο το κοπάδι του που αποτελείτο από αρνιά, πάπιες και κότες είχαν εξαφανιστεί!
.
Αμέσως κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Κατούνας, άνδρες του οποίου κάνουν έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσουν το κλεμμένο κοπάδι και τους δράστες.
Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν σε κοντινό χωριό τους ζωοκλέφτες, ενώ τα περισσότερα ζώα εντοπίστηκαν σε μαντρί στις Φυτείες και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Μάλιστα οι ζωοκλέφτες είχαν προλάβει μέσα στο περιφραγμένο χώρο και είχαν σφάζει δυο αρνιά.

Η Αστυνομία Κατούνας σχημάτισε δικογραφία για τρία άτομα για την ζωοκλοπή, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, εντός των ορίων του αυτοφώρου, επειδή εξαφανίστηκαν και καταζητούνται.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής:

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) Ελλήνων ηλικίας 60, 23 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι από κοινού ενεργούντες νυχτερινές ώρες της 28/29-12-2010 στην Κατούνα αφαίρεσαν από αφύλακτο στάβλο ιδιοκτησίας 48χρονου κτηνοτρόφου από την Κατούνα δώδεκα (12) αρνιά, τρείς (3) πάπιες και είκοσι πέντε (25) κότες συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ .Κατασχέθηκαν δέκα (10) αρνιά , τρείς (3) πάπιες , είκοσι πέντε (25) κότες και δύο (2) δέρματα αρνιών τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σχηματισθείσα  δικογραφία σε βάρος προαναφερομένων δραστών οι οποίοι δε συνελήφθησαν εντός ορίων  αυτοφώρου υποβλήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.
.
Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: