Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Μείον 23 μονάδες ο Αποστολάκης!!

Κρίσιμη εβδομάδα προβλέπεται στο νέο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, όπου ο Γιώργος Αποστολάκης έχασε 23 ποσοστιαίες μονάδες και έπεσε από το (60,15%) του 2006 στο δήμο Ανακτορίου, στο (36,42%) του 2010 στο νέο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Είναι απολύτως σαφές ότι οι δημότες έστειλαν στον Αποστολάκη, ένα μήνυμα αποδοκιμασίας, τον διατήρησαν μεν πρώτο το συνδυασμό του με ελάχιστη διαφορά, αλλά «λαβωμένο» σε αριθμούς ψήφων και ποσοστά.
Η αγωνία για τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος άρχισε από νωρίς, καθώς τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα έδιναν μπροστά τον Νίκο Σολδάτο, όμως τις πρώτες πρωινές ώρες ο Αποστολάκης πήρε μικρή διαφορά.
Ο Νίκος Σολδάτος που (εξασφάλισε ποσοστό 35,30%) εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας για τον β' γύρο, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα την επόμενη Κυριακή να χριστεί Δήμαρχος.
Η φθορά Αποστολάκη έχει προβληματίσει αυτούς που «προέβλεπαν» συντριπτική νίκη και ρυθμιστές είναι αφενός ο Νώντας Τάνταρος (20,87%) ο οποίος έδωσε μια σκληρή μάχη απέναντι σε έναν πόλεμο λάσπης και η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Νίκο Μωραΐτη που συγκέντρωσε το ποσοστό (7,30%).

Δεν υπάρχουν σχόλια: