Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Με στόχο τη δικαίωση

Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Θέλουμε τη δικαίωση της ιστορικής μας ομάδας Μεδεών
    Όλες οι αιτιάσεις και οι κατηγορίες απέναντι στην ομάδα έχουν καταπέσει και αποδείχθηκε περίτρανα το μέγεθος και η σημασία των πράξεων για την ιστορική ομάδα της Κατούνας.  
     Η ΕΠΟ μας δικαίωσε πανηγυρικά και  τώρα ήρθε η ώρα η τοπική ΕΠΣΝΑ να αποκαταστήσει το δίκαιο , να σεβαστεί την προσπάθεια των παιχτών και της διοίκησης και να δώσει την δυνατότητα στο αυτονόητο. 
    Να διεκδικήσει  η ομάδα μας  την άνοδο της για την οποία τόσο παλέψαμε την χρονιά που πέρασε στα γήπεδα και την οποία με τόσο άδικο και μεθοδευμένο όπως αποδείχθηκε τρόπο στερηθήκαμε! 
    Κατανοούμε την πίεση που ασκήθηκε στους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, στον τύπο και την τοπική κοινωνία αλλά αναγνωρίζουμε και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν για να εμφανίσουν την ομάδα ως τον "αποδιοπομπαίο  τράγο"  του τοπικού ποδοσφαίρου.
   Πλέον είναι ξεκάθαρο πως η ΕΠΣΝΑ πρέπει στις επόμενες κιόλας ώρες  να προβεί στις νόμιμες ενέργειες και να αποκαταστήσει το κύρος της ομάδας.
     Μετά την απόφαση της ΕΠΟ  διεκδικούμε τα μπαράζ ..την επανάληψη των αντικανονικά διεξαγόμενων αγώνων κατάταξης με την συμμετοχή της ομάδας μας ή σε αντίθετη περίπτωση να αποφασισθεί η άνοδος μας στην Α1 Κατηγορία ερασιτεχνική ως υπεράριθμη ομάδα.  
   Φυσικά όπως διεκδικήσαμε την δικαίωση μας και την πετύχαμε θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία δια της νομικής οδού για να φτάσουμε στην τελική δικαίωση που δεν θα είναι άλλη από την άνοδο της ομάδας! 
  .
ο Πρόεδρος της ΑΜΣ Μεδεών Κατούνας
 Θεόδωρος Πανέτας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: