Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

"Σβήστηκε" σχεδόν η ποινή της Μεδεών Κατούνας

                 Κατέρρευσε η εξοντωτική ποινή των 7 μηνών της Μεδεών Κατούνας και έπεσε στις (4) αγωνιστικές.       Τελικά έπιασαν τόπο οι προσπάθειες των ανθρώπων της Μεδεών και του προέδρου Θεόδωρου Πανέτα για να μειωθεί η ποινή των 7 μηνών για τα επεισόδια του αγώνα των play-off της Α2 κατηγορίας για την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝΑ, απέναντι στο Θέρμο.

   Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η τιμωρία έπεσε και έχει ως εξής: "Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του Σωματείου ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ κατά της από 6-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Κρατεί και δικάζει κατ΄ ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΜΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και ποινή στέρησης του δικαιώματος ν΄ αγωνίζεται στην έδρα του για τέσσερεις (4) αγωνιστικές ημέρες».

.
Αναιτιολόγητη η πρωτόδικη εξοντωτική απόφαση!
    Δυστυχώς όλοι οι Κατουνιώτες γίναμε μάρτυρες της άδικης πρωτόδικης απόφασης σε βάρος του ιστορικού  σωματείου της Μεδεών. Ήταν μία απόφαση που μας στενοχώρησε αφάνταστα αφού στέρησε από την ομάδα τις πιθανότητες να διεκδικήσει την άνοδο της στα μπαράζ.
    Οι κάτοικοι της Κατούνας έκαναν λόγο  για πρωτοφανή, παράλογη και άδικη τιμωρία της ομάδας και τόνιζαν ότι το ύψος της ποινής που της επιβλήθηκε συνδυάζονταν με υπόνοιες για εξόντωσή της Μεδεών.
   Για πολλοστή φορά προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί η ΕΠΣΝ Αιτ/νίας με την εξοντωτική ποινή που της επέβαλε, έδωσε την χαριστική βολή για την διάλυση της ομάδας μας!!

Νέα ανατροπή σκηνικού
    Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΕΠΣ Αιτ/νίας οφείλει αφού με την εξοντωτική της ποινή  εναντίον της Μεδεών της στέρησε το δικαίωμα να αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ να αποκαταστήσει την αδικία.  
   Όλοι εμείς στη Κατούνα αναμένουμε να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη, να επουλωθεί αυτή η πληγή και να προβιβαστεί η ομάδα στη Α1 κατηγορία του νομού και την οποία πέτυχε με τον ιδρώτα της μέσα στα γήπεδα. Περιμένουμε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mpravo sto proedro ths katounas pou edwse maxes,gia na doume ti exei na pei twra h eps k eidika o'' kurios''PAPAXRISTOS