Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κι αν χιονίζει και αν βρέχει η Κατούνα μας αντέχει…

Κέρδισε τη μάχη του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ο Νίκος Σολδάτος, ο οποίος εξελέγη νέος δήμαρχος με ποσοστό που ξεπέρασε το  52,19%. Μπράβο  Δήμαρχε Σολδάτο... βροντάει το Πυργαντί,  αστράφτει ο Μπούμστος, μουγκρίζει ο Αμβρακικός  και σειέται η Βόνιτσα ….

Βάστα στρατηγέ Σολδάτε!!. Όπου νάναι φτάνει για ενισχύσεις ο ουλαμός του αρχιστρατήγου Τζαβαλά και το τάγμα του λοχαγού Θύμιου Φερεντίνου!!.

Αποστολάκη πες αλεύρι,  ο Σολδάτος σε γυρεύει…

Χαιρετίζουμε όλους  τους λεβέντες Κατουνιώτες που έβγαλαν πρώτο και καλύτερο τον Σολδάτο ενάντια σε δήθεν προγνωστικά και προβλέψεις. Για την ιστορία και μόνο του ονόματος, για το τόπο μας, για το καλό των παιδιών μας… Η Κατούνα έσκισε!!  Η Κατούνα που αντιστέκεται.. η Κατούνα που επιμένει…

Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, από Κωνωπίνα μέχρι Αχυρά, τους πήραμε φαλάγγι όλους…

Η διαφορά Αποστολάκη και Κατουνιωτών: Ο μεν φακελάκια, οι δε φασκελάκια…

Μόλις έσκασαν τα πρώτα αποτελέσματα που έστειλε ο κυρίαρχος λαός, οι κύριοι που αποτελούν  το ανώτατο στάδιο του «σοσιαλιστικού μετασχηματισμού» έπαθαν νευρικό κλονισμό, τα πήραν στο κρανίο, είχαν έξαρση καρδιαγγειακής χοληστερίνης, έντονη διήθηση νεφρών και έτρεχαν στα φαρμακεία για λεξοτανίλ, ορούς, υπογλώσσια και ηρεμιστικά…. 

Σολδάτος-Αποστολάκης 1-0.

Ανέκδοτο: Στο λεωφορείο ήταν μια ηλικιωμένη κυρία και βλέπει ένα γύφτο να σηκώνεται από τη θέση του. Τον ρωτά: -"Σηκωθήκατε για να καθήσω;"  Και ο γύφτος: "Όχι για να κλάσω!"
Καλά που το είχατε δει ότι θα νικάγατε στην Κατούνα; Μπορεί όλο το μήνα οι δήθεν “διαμορφωτές” της κοινής γνώμης να έπαιζαν μπάλα στη πλατεία και στα καφενεία, όμως την Κυριακή των εκλογών έπαιζαν μπάλα οι Κατουνιώτες, στο δικό τους γήπεδο, με ουδέτερο διαιτητή και σας πήραν τα σώβρακα… (Καθότι αβύθιστος έδειχνε και ο τιτανικός έως ότου τελικά πήγε άπατα..)

Δεν σε θέλει ο λαός,  παρ’ τον Βαρβάτο σου και μπρος..

Φίλοι αγαπημένοι!!, η Κατούνα δεν πεθαίνει..

Πως είπε ο Μακρυπίδης τον Αύγουστο που έκανε συγκέντρωση των φίλων του στο Μύτικα:  «Προσωπικό του στοίχημα η επικράτηση Αποστολάκη, Λύτρα!!». Αχ! Βαχ! Γκτούματις Μακρυπίδη!!. Η απάντηση δόθηκε από τον δήμαρχο Αστακού  Παναγιώτη Σταίκο που του αφιέρωσε το τραγούδι: «Καίγομαι καίγομαι ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, πνίγομαι πνίγομαι..»!!

Μη στεναχωριέσαι Κουτιβή και πάλι καβάλα είσαι…

Το ίδιο έργο είχε για το συνδυασμό Αποστολάκη και η δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Κάτι γερασμένα παλικάρια που παρίσταναν τους πιστολέρο και στο τέλος σκοτώνονται κατά λάθος μεταξύ τους…

Όχι δεν χαζογελάω απλά θυμήθηκα το όνομα το όνομα του συνδυασμού του Αποστολάκη:  «Μαζί στη νέα εποχή» ….Ουα! ουα! Χαααααααα!!! Αν και ο πιο σωστός τίτλος θα ήταν: «Τοπίο στην Ομίχλη»….

Με τον Βαρβάτο και τον Μπαρμπα-Λιά, καλημέρα ήλιε καλημέρα..

Τα καλά νέα τα μάθατε βγήκε ο Σολδάτος. Τα κακά νέα είναι ότι έτσι όπως πάνε θα το διαλύσουν σίγουρα το ΠΑΣΟΚ. Γιατί  άμα βλέπεις μπροστά σου τον Ηλία Μπάρδη και τον έχεις μάλιστα στο συνδυασμό σου, τότε πας και  γράφεσαι ναι ή όχι κατευθείαν στη Χρυσή αυγή;

Αποστολάκη γερά, την άλλη τη φορά…

Ξέρετε πως λένε το τηλέφωνο του Αποστολάκη;  Τετέλεστ…

Ανέκδοτο 2:  Ήταν η γιαγιά με την εγγονή της και έβλεπαν x factor . Τότε η εγγονή λέει: - Γιαγιά, εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σταρ. Και απαντά η γιαγιά:
- Και βέβαια παιδί μ', και σταρ' να γίνεις και κριθαρ' .....

Πάντως το «μαύρο πρόβατο» δεν επεισέρχεται στα καθαρώς πολιτικά θέματα και προς το παρόν θα κάνει το αγροτικό του εδώ στο μπλογκ και μετά θα πάει για ειδικότητα στον Σπύρο Μπαράκο!!

Δεκάδες φίλοι διάβασαν αδιαμαρτύρητα το Σπύρο Μπαράκο (που  οραματίστηκε  το μέλλον του τόπου μας μέσω Βαρβάτου),  να δίνει μαθήματα δημοσιογραφίας (ποιος ο Μιγχάουζεν της αυλής!!) και να καταγγέλλει παραμονές των εκλογών ότι   άγνωστοι του κατέστρεψαν τα ελαστικά του αυτοκινήτου του, επειδή λέει συμμετείχε στο συνδυασμό του Αποστολάκη.

Όταν  κάνεις τέτοια καταγγελία  παραμονές εκλογών κ. Μπαράκο σημαίνει ότι: α) Ο Αποστολάκης πιάνει πάτο και ψάχνει για σωσίβια, β) ότι είναι θέατρο για να αποκτήσεις συμπάθεια (κλαίγοντας δεν έρχονται ψήφοι) και γ) ότι κάποια παιδάκια πέρασαν και παίζοντας έκαναν μικροφθορές!!!

Αφού Σπύρο όπως λες, ο Αποστολάκης φρόντιζε τόσο πολύ για τον τόπο του, γιατί  δεν σου δίνει το δικό του αυτοκίνητο!!. Έτσι θα ανέβει πάραυτα και το επίπεδο της κριτικής σου..

Εάν έριχνε διπλή ψήφος κάποιος από τον Σολδάτο θα χε ξεσηκωθεί το πανελλήνιο από τον Μπαράκο. Τώρα που του έριξε δικός του δεν τρέχει τίποτα. Εκτός κι αν..έφταιγε η κάλπη…

Και μείς με τη σειρά μας καταγγέλλουμε την ασυδοσία ορισμένων που κατήγγειλαν πατριώτη μας ότι διπλοψήφισε στην Κατούνα. Ουσιαστικά ανάβει  το πράσινο φως για να καθαρίσουν και όλους τους διπλοψηφίσαντες στις τοπικές οργανώσεις. Τι πάει να πεί κατηγορούμενος. Πήγε να ψηφίσει η όχι; Μήπως του έπεσε το πορτοφόλι μέσα στη κάλπη και το έψαχνε..

Ε , μήπως έψαχνε τον σοσιαλισμό Σπύρο, που είναι επίκαιρος;

Στα σοβαρά τώρα; Όταν κινδυνεύει η δημοκρατία πρέπει να ισχύει αυτό που έλεγε ο Κλιντ Ίστγουντ: «Πρώτα πυροβόλα και μετά ρώτα τον τι ακριβώς γύρευε εκεί..»!!

Κρίμα που πολλοί υπηρετώντας πιστά τον Αποστολάκη επιβεβαίωσαν το τραγούδι: ποιό χαμηλά-ποιο χαμηλά…

Για να μην ξεχνιόμαστε: Κουτιβής γεννημένος νικητής!!

Γέμισε η Κατούνα, μανεκέν, μοντέλα όμορφες εικοσάρες τώρα στις εκλογές. Άντε μετά να κάνεις έρωτα με τη κυρά σου… Ύπαγε οπίσω μου Σατανά!!.

Σπέρνεις παντού το φόβο τον τρόμο και τον πανικό κι ανάβεις φωτιές, μωρό μου…

Αν σέρνει καράβι; Ολόκληρη την Κατούνα σέρνει. Ήδη …αποκολλάται η παραλία στο Λουτράκι…

Μαύρο Πρόβατο

Δεν υπάρχουν σχόλια: