Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

3ο Αντάμωμα καβαλάρηδων: Η μεγαλύτερη υπαίθρια εκδήλωση στα Βαλκάνια!..



- Το Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2010, από τις 09:30 το πρωί και όσο πάει… στη θέση Νήσσα, στην Κατούνα Ξηρομέρου, αποτελεί την μεγαλύτερη υπαίθρια πολιτιστική εκδήλωση που γίνεται στα Βαλκάνια!
- Και φέτος η μεγάλη αυτή εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες  να καμαρώσουν τα άλογα, να χαρούν την ομορφιά της ανθισμένης Φύσης, τα αιωνόβια πλατάνια, τα νερά είναι άφθονα, να γευτούν εντελώς δωρεάν την ψητή προβατίνα και να διασκεδάσουν σ’ ένα μοναδικό πατροπαράδοτο γλέντι.
- Το 3ο Αντάμωμα καβαλάρηδων και φίλων αλόγου που διοργανώνει ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας στα λιβάδια της Νήσσας είναι μια εκδήλωση που η βαθμιαία επιτυχία της, την κατέστησε πολιτιστικό-περιβαλλοντικό-αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας.
- Κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα (φέτος αναμένονται πάνω από 10.000 άτομα) συγκεντρώνονται στο ειδυλλιακό τοπίο και σμίγουν με συναισθήματα χαράς,  αλλά και περηφάνιας για την πιο μεγάλη και λαμπρή εκδήλωση, που στο είδος της ανά το Πανελλήνιο, δεν υπάρχει ισάξια.
- Την Κυριακή 29 Μαΐου 2010, ο Ιππικός Όμιλος Κατούνας φοράει τα καλά του και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις χιλιάδες κόσμου που θα καταφθάσουν από όλη την Ελλάδα για μια μοναδική μέρα που δεν θα ξεχάσει κανείς !! 
- Φέτος ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά με την ζωντανή ορχήστρα που θα την πλαισιώσουν πολύ γνωστά ονόματα τα οποία θα ξεσηκώσουν το κοινό! σε μια πρωτόγνωρη διασκέδαση που θα κάνει όλους τους παρευρισκόμενους μια παρέα.
Να μην λείψει κανένας!!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: