Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο «Ραβανιάρης» στην Κατούνα «σερφάρει» στο internet








    Ο «Ραβανιάρης» είναι ένα από τα παιδιά του Ιππικού Ομίλου Κατούνας, που «σερφάρει» καθημερινά στο internet και ανοίγει νέους ορίζοντες προκειμένου να μαθευτεί ως τα πέρατα του κόσμου η μεγάλη γιορτή των καβαλάρηδων και φίλων αλόγου που θα πραγματοποιηθεί δίπλα στο ποτάμι της Νήσσας στην Κατούνα, την Κυριακή, στις 29 Μαΐου 2011.
   - Το internet για τον Ραβανιάρη, είναι ένα παράθυρο με θέα στον κόσμο και ανταλλάσσει μηνύματα, αρχεία, εικόνες με όλους τους φίλους του, με όσους αγαπάνε τα άλογα και είναι προφανές ότι η διάδοση της μεγάλης γιορτής των καβαλάρηδων γίνεται γνωστή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και αποκτά και νέες διαστάσεις και προοπτικές.
   - To internet αποτελεί ένα μοναδικό «εργαλείο» για την προσέγγιση ειδικά των νέων ανθρώπων, για να έλθουν και να καμαρώσουν από κοντά τα περήφανα άλογα, να χαρούν, να διασκεδάσουν, να γλεντήσουν και να γευτούν δωρεάν την ψητή προβατίνα.
 - Εντυπωσιάστηκα ειλικρινά όταν έλαβα, μέσω του ιντερνετ κι εγώ, την πρόσκληση για το 3ο αντάμωμα καβαλάρηδων που γράφει: 
«Ελάτε την Κυριακή, στις 29 Μαΐου 2011, να χαρείτε μαζί μας το καταπράσινο τοπίο δίπλα στα τρεχούμενα νερά του ποταμού της Νήσσας και να καμαρώσετε τα περήφανα άλογα μας με τους καβαλάρηδες που θα καταφθάσουν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
Ελάτε να απολαύσετε την επίδειξη ιππικής δεξιοτεχνίας και την ιππική παρέλαση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και ελάτε από κοντά να ζήσετε την πραγματική απόλαυση  από την ηρεμία των κρυστάλλινων νερών, την οργιώδη βλάστηση, τις ομορφιές και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος της περιοχής...
Έλάτε να γευτείτε την πεντανόστιμη ψητή προβατίνα που προσφέρει ο σύλλογος, οι φίλοι του και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής εντελώς δωρεάν και να χορέψετε με ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα του δημοτικού τραγουδιού!!!»
Ναι. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: