Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Σφαγιάστηκε» η ομάδα μας, βαριά τιμωρία για την Μεδεών Κατούνας!


Ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ  στην ομάδα μας. 
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τιμωρίες στην ιστορία του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου που καλείται να εκτίσει η Μεδεών, ως τιμωρία για επεισόδια που προκάλεσε η αντίπαλος ομάδα «Θέρμιος Απόλλων» στον πρώτο αγώνα των play-off της Α2 κατηγορίας. Επιπλέον, στην ομάδα μας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.370 ευρώ και τιμωρήθηκαν με 8 αγωνιστικές 3  ποδοσφαιριστές, ενώ αυξημένη ήταν η ποινή με 11 αγωνιστικές για τον Νεοφώτιστο.
Όλοι όσοι ασχολούνται, με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η ΜΕΔΕΩΝ αξίζει να διατηρήσει το αυτονόητο, αυτό δηλαδή το οποίο κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους και δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί σαν εξιλαστήριο θύμα, προκειμένου να «κουκουλωθούν» όσα ταλαιπωρούν επικίνδυνα τον ποδοσφαιρικό χώρο του τόπου μας.  
Το πιο τραγελαφικό πάντως είναι, ότι η αντίπαλος ομάδα του Θέρμου που προκάλεσε τα επεισόδια και οι παίκτες της που πρωτοστάτησαν με μπουνιές και κλωτσιές εναντίον των παικτών της Κατούνας, έμειναν εντελώς ατιμώρητοι.

Αναλυτικά η απόφαση:
   Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως (ΕΠΣΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ), κατά τη συνεδρίαση της 6-5-2011, ομόφωνα τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:
  Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες και πρόστιμο 1.000 ευρώ (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).
   Το σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με 50 ευρώ πρόστιμο  για αποβολή 4 ποδοσφαιριστών (αγώνας ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ).

   Επίσης επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή, ποινές στους παίκτες της Μεδεών ως εξής: ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΚΩΝ. 8, ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜ. 8, ΣΑΜΑΝΤΑΣ ΕΠΑΜ. 8 και ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ  11.

Δείτε δύο αποκαλυπτικές φωτογραφίες κύριοι της ΕΠΣΝΑ για να δείτε τους πραγματικούς υπεύθυνους των επεισοδίων και να χαρείτε τους παληκαράδες του Θέρμου που έμειναν ατιμώρητοι…
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ.
 Ε! ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ
ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΙΤΜΩΡΗΤΟΙ!!!
 

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΥΓΜΑΧΟ ΣΕ ΡΙΓΚ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: