Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωσε το συνδυασμό του ο Γιώργος Αποστολάκης με τη βοήθεια του γραφείου τύπου του κ. Σταμάτη!

 Πρώτος από όλους τους υποψηφίους στην περιοχή ο Δήμαρχος Ανακτορίου και υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου Γ. Αποστολάκης παρουσίασε χθες τον συνδυασμό του με τον οποίο θα δώσει τη μάχη για την επικράτηση στο Δήμο. Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε... θα δείτε (αν έχετε την υπομονή) ένα – ένα τα πρόσωπα που μετέχουν στο συνδυασμό του Αποστολάκη.  Είναι πρόσωπα προερχόμενα από όλους τους κομματικούς χώρους αφού είναι γνωστό πως ο Δήμαρχος επιβιώνει στα δημοτικά πράγματα της περιοχής τόσα χρόνια χρησιμοποιόντας τους πάντες.
Αλγεινή εντύπωση σε δεξιούς που έμαθαν  πρόσωπα και πράγματα από την εκδήλωση προκάλεσε η ισχυρή παρουσία στο πλευρό του κ. Αποστολάκη, της blogger – δημοσιογράφου κ. Δ. Λαοπόδη η οποία εκτελεί χρέη γραφείου τύπου στον κ. Σταμάτη.
Η κ. Λαοπόδη όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο καταμαρτυρεί πως δεν ήταν εκεί με την δημοσιογραφική ιδιότητα αλλά με την ιδιότητα της φίλης....
Ο κ. Σταμάτης αν και δεν επιβεβαιώνει το ρόλο της κ. Λαοπόδη δέχτηκε πολλά τηλεφωνήματα καθώς ενόχλησε η παρουσία της εκεί σε συντονιστικό ρόλο μιας και το γραφείο τύπου του κ. Σολδάτου δεν θα μπορούσε να έρθει στην παρουσίαση του Μοσχολιού στο Αγρίνιο για παράδειγμα για να τον προλογίζει με ζεστά λόγια και να δηλώνει στήριξη! 

ΥΓ: ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ: Οι λασπολόγοι σκάβουν και πετούν «Παντού» λάσπη, αλλά ξαφνικά, «γλιστρούν "… Η λάσπη γύρισε στους λασπολόγους, που φέρουν πλέον το στίγμα του συκοφάντη. Η προσπάθειά τους να πλήξουν τον συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου και τον Βαγγέλη Κουτιβή έπεσε στο κενό. Χθες αποκαλύφθηκαν. Η λάσπη δεν θα περάσει.   Οι λασπολόγοι θα δώσουν λόγο. Η περήφανη Κατούνα δεν συγχωρεί τη συκοφαντία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: