Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Χαράκωσαν» τον προεκλογικό αγώνα στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας!!

H συντακτική ομάδα του ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗ καταγγέλλει και καταδικάζει την άνανδρη, τραμπουκική και φασιστική επίθεση που δέχτηκε στη Βόνιτσα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος που κατάγεται από την Κατούνα, από τον σύζυγο μίας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου «αντιπάλου» συνδυασμού.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, η συμπατριώτισσα μας, απρόκλητα δέχτηκε επίθεση σε κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας, από τον εν λόγω σύζυγο της υποψηφίας, ο οποίος χαράκωσε με το κλειδί του το αυτοκίνητο της, σπέρνοντας τον τρόμο στη Βόνιτσα.
Καταγγέλλουμε δημόσια τις συμπεριφορές αυτές, που θυμίζουν μαύρες εποχές και δηλώνουμε  ξεκάθαρα ότι οι θρασύδειλες επιθέσεις από ψευτόμαγκες  δεν μας φοβίζουν ούτε μας αγγίζουν. Η Δημοκρατία είναι πολύ ισχυρή και η ελεύθερη βούληση των δημοτών μας τελικά θα υπερισχύσει.
Επειδή ο τόπος που ζούμε είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα: Αυτές οι συμπεριφορές όχι μόνο δεν μας τρομοκρατούν αλλά αντίθετα μας γιγαντώνουν περισσότερο και αν κάποιοι  επιλέγουν αντί για τον ενωτικό ήπιο προεκλογικό αγώνα, τον διχασμό και τους βανδαλισμούς, θα μας βρούνε μπροστά τους.
Όσο για το ποιοι εξυπηρετούνται από αυτές τις άθλιες ενέργειες το αφήνουμε  στην κρίση των δημοτών, οι οποίοι μπορούν εύκολα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥ..
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
.
Η Συντακτική ομάδα
«ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: