Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Νώντας Τάνταρος: Ποτάμι νίκης από τους ετεροδημότες της Αθήνας.





Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “STANLEY” στην Αθήνα, εκατοντάδες ετεροδημότες  του νέου δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, έδωσαν το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη του Συνδυασμού «Συμμαχία προσφοράς» και του υποψήφιου  δήμαρχου Νώντα Τάνταρου, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον γιατρό Νώντα Τάνταρο και για την ανιδιοτελή προσφορά του και συνεχή υποστήριξη προς τα πάσχοντα παιδιά, αφού είναι πρόεδρος στο παράρτημα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων στο Αγρίνιο.
Να τονίσουμε ότι ο συνδυασμός  «Συμμαχία προσφοράς» έκανε τη διαφορά, αφού εγκαινίασε για πρώτη φορά διάλογο με τους δημότες, κατά την διάρκεια του οποίου ρωτούσαν οι δημότες και αμέσως μετά απαντούσαν ο Νώντας Τάνταρος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αρνής Νικόλαος, Γεροκωστόπουλος Κώστας και  Κουτιβής Βαγγέλης.  
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νώντας Τάνταρος, απευθυνόμενες στους εκατοντάδες συμπατριώτες του, μίλησε για τους άξονες του προγράμματος του και τα όσα έχει προγραμματίσει και δεσμεύεται να υλοποιήσει στο νέο Δήμο, ανέλυσε πτυχές του προγράμματος του, έθεσε τις προτεραιότητες για το νέο δήμο του αύριο και  ζήτησε από τους συμπατριώτες του να δώσουν όλοι μαζί τον αγώνα για τη νίκη.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μετά τη διοργάνωση, φανερά ικανοποιημένος από την τιμή που του έκαναν οι συμπατριώτες του, τους χαιρέτισε από κοντά έναν-έναν και δέχτηκε τις ευχές τους για τον αγώνα τον καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: