Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κυκλοφόρησε το φύλλο 42, της εφημερίδας «Η Κατούνα»





Κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Η Κατούνα», αρ. φύλλου 42,  με 24 σελίδες, που εκδίδεται με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών «Φίλιππος ο Ακαρνάν». Η Εφημερίδα έκλεισε 10 χρόνια ζωής, ανελλιπούς έκδοσης και είναι η πρώτη εφημερίδα που χάραξε νέα πορεία στον πολιτιστικό τύπο, με το πέρασμα στην νέα τεχνολογία (έγχρωμη, γεμάτα δημιουργία, ζωντάνια, καινούργια πράγματα) και άνοιξε καινούργιους ορίζοντες στο πολιτισμό.Να σημειώσουμε ότι η «Κατούνα» από το επόμενο της φύλλο «ανοίγει τα φτερά της» και θα καλύπτει ειδησεογραφικά όλο το νέο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.
Στη πρώτη σελίδα έχει κύριο άρθρο το μετεκλογικό σκηνικό:  Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Η επόμενη μέρα..,  την αξέχαστη βραδιά στο Νότη και ευχές για δημιουργικό έργο στο νέο Δήμαρχο Νίκο Σολδάτο, στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Τζαβαλά και στον Πρόεδρο της Κατούνας Κώστα Κασούρα.  
Επίσης θα διαβάσετε τα αφιερώματα: για τη Βόνιτσα την πρωτεύουσα του νέου δήμου, για την Μάχη του Αετού και για τις δημοτικές εκλογές. 
Σε άλλες σελίδες υπάρχουν θέματα όπως το ιστορικό ντοκουμέντο για την μάχη του Αετού του Γιώργου Μπαρμπαρούση, Οι πελαργοί δεσπόζουν στον τρούλο του Αγίου Αθανασίου του Διονύση Χρ. Μαμάση, σκόρπιες θύμισες του Πάνου Κοτίνου, αστυνομικο δελτιο για την εγκληματικότητα στη περιοχή μας, για το Φράγμα Αχυρών, κοινωνικά, το κεντρί, κ.α.
Για επικοινωνία: Κουτιβής Ευάγγελος, Λιοσίων 116-118, 10440 Αθήνα. Τηλ: 210-8239818, 6945591871.

Δεν υπάρχουν σχόλια: