Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κέφι, χορός και διασκέδαση στη χοροεσπερίδα της Κατούνας

















Η χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλογου Κατουνιωτών Αθήνας έγινε προχθες βράδυ, Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, στο κέντρο "ΙΕΡΑ ΘΕΑ" Ιερά Οδός 7-11, Αθήνα, με εκατοντάδες Κατουνιώτες και φίλους να δίνουν το «παρών».
Και φέτος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου αναδείχτηκε στο μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της Κατούνας και του Ξηρομέρου γενικότερα….
Το κέφι και ο χορός διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους συγχωριανούς μας να κρατούν τα πρωτεία της διασκέδασης. Ήταν πραγματικά μια ανεπανάληπτη βραδιά με τον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδά, όλες τις επιτυχίες του και ο κόσμος που διασκέδαζε  είχε   συγχρόνως απίστευτο οπτικό θέαμα από την φωταγωγημένη Ακρόπολη.
Ο άρχοντας του τραγουδιού Νότης Σφακιανάκης τραγούδησε  τα καλύτερα τραγούδια του, δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από τον πολύ κόσμο στο μαγαζί, κι έγινε ο πανικός αφού όλοι οι Κατουνιώτες τραγουδάγανε μαζί του.
Την συνέχεια την φαντάζεστε… απογειώθηκε το κέφι, το τραγούδι και ο χορός.
Στην χοροεσπερίδα παρέστησαν: η δημοτική σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας Αγγελική Χαλιμούδρα, ο Γραμματέας από τον Ιππικό όμιλο Κατούνας Βαγγέλης Κουδούνας, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αετού Χρήστος Ντέμος, η ταμίας του συλλόγου Μπαμπίνης Παναγιώτα Σταμουλακάτου, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης ο Χρήστος Γαζέτας, πολλά μέλη Συλλόγων και πλήθος κόσμου.  
 Μηνύματα ότι δεν μπορούν να παραστούν στην εκδήλωση, λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων έστειλαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος και Δημήτρης Τζαβαλάς αντίστοιχα.
Και του Χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: