Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Γιορτάστηκε ο Αϊ-Θανάσης, ο Πολιούχος της Κατούνας







Παρουσία πλήθους κόσμου εορτάστηκε με κάθε επισημότητα ο πολιούχος  της Κατούνας Άγιος Αθανάσιος χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου.
Τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία   στο ιερό ναό Αγίου Αθανασίου με την συμμετοχή πολλών ιερέων από την περιοχή, τον Νομό και άλλες περιοχές και στη συνέχεια ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας στους δρόμους της Κατούνας, συνοδεία φιλαρμονικής, του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κωνσταντίνου Κασούρα, Αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων,  πολιτευτών και πλήθους πιστών.  
Στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος  και κοπή της καθιερωμένης Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με συμμετοχή του ιερατείου, δημοτικών συμβούλων, Υπαλλήλων του Δήμου και Δημοτών.
Ακολούθως ο νέος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων, άκουσε τα προβλήματα τους, αντάλλαξε απόψεις με το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Κατούνας, με το Δ.Σ. του αθλητικού ομίλου «Μεδεών», του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, του σωματείου εκδοροσφαγέων Κατούνας, του ΚΑΠΗ αλλά και με Δημότες.
Δελτίου τύπου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: