Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε…

Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε…

Το Blog «Κατουνιώτης» δημιουργήθηκε με αγάπη για την Κατούνα και σκοπός της είναι η προβολή του τόπου μας και στο διαδικτυακό χώρο. Η μεγάλη μας αγάπη για τον τόπο που πρωτοαντικρίσαμε το φως της ζωής μας, τον τόπο των γονιών και των παππούδων μας, που γέννησε άντρες λεβέντες και γυναίκες ηρωίδες, που όταν πατούμε το χώμα αισθανόμαστε ρίγη, που νοιώθουμε να μας αγγίζει η αγάπη των συγχωριανών μας και οι οποίοι μας επιβάλουν να είμαστε καθημερινοί αγωνιστές ταγμένοι στην υπηρεσία του χωριού μας, της Κατούνας Ξηρομέρου.

Έχουμε ηθικό χρέος, όλοι όσοι αγαπάμε την Κατούνα και τα γύρω χωριά του Δήμου Μεδεώνος, όλοι όσοι αγαπάμε τη γενέτειρά μας, τις ρίζες μας, να μην αφήσουμε το πέρασμα του χρόνου να αλλοιώσει ή να σκεπάσει ούτε ένα μικρό κομμάτι από την ιστορία μας. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει όλοι να συνδράμουμε και να αγωνιστούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ελπίζουμε το Blog μας που γεννιέται με κόπο κι ενθουσιασμό να βάλει ένα λιθαράκι στη διάσωση της ιστορίας μας και στην ανάδειξη των ομορφιών του τόπου μας. Για να γίνει αυτό όμως πράξη χρειάζεται η δραστηριοποίηση όλων.

Τέλος, οι διαχειριστές του Blog δεν συμφωνούν πάντοτε μεταξύ τους για όλα τα κείμενα που θα αναρτηθούν. Άλλωστε επειδή είμαστε φίλοι από χρόνια, πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει με παλαιότερα θέματα. Αλλά ακόμη και όταν διαφωνούμε, πάντοτε σχεδόν βάζουμε την Κατούνα, πάνω απ’ όλα..

Η Συντακτική Ομάδα

«Κατουνιώτης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: