Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αγγελική Χαλιμούδρα: Η δυναμική Κατουνιώτισσα

Νέα, φιλόδοξη, δυναμική, μορφωμένη και συνάμα πολύ όμορφη είναι η Αγγελική Χαλιμούδρα που κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Νώντα Τάνταρου.  Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα, όχι μόνο στην περιοχή του Δήμου Μεδεώνος αλλά και ευρύτερα στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας. Είναι γνωστό το πάθος της για το χωριό μας και θα δώσει τον αγώνα της για να πάει ψηλά την Κατούνα και  για να δώσει ελπίδα και προοπτική στο τόπο μας.
 Η υποψήφια Αγγελική Χαλιμούδρα, του νέου «Καλλικρατικού» δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, είναι μητέρα τριών παιδιών,  υπηρετεί στην Αστυνομία, είναι παιδί της οικογένειας του Γιώργου Χαλιμούδρα, με προσφορά στο τόπο και μακρά ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και σύζυγος του δραστήριου δυναμικού Κατουνιώτη Αποστόλη Σακκά, αφού πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα πάντα κρύβεται μία σπουδαία γυναίκα.
Είναι μια δυναμική γυναίκα και θα αγωνιστεί για  όλους τους δημότες, τις γυναίκες, τους νέους για ένα καλύτερο αύριο με κοινό στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής που πονάμε και αγαπάμε, του τόπου που ζούμε. Θα συνεχίσει να μάχεται με όραμα ένα ελπιδοφόρο αύριο, για την Κατούνα που μας αξίζει.
Να τις ευχηθούμε, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EΙΣΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ,ΦΙΛΟΔΟΞΗ,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ.......ΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ...ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!