Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κατούνα ανήκει στους Δημότες που αγαπούν το χωριό τους!

Οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έρχονται είναι ευκαιρία για την Κατούνα να ξεκαθαρίσει και να στείλει στο σπίτι τους, όσους διατηρούν «παραμάγαζα» και οι οποίοι εξυπηρετούν, σκοπούς πολιτικών και άλλων παραγόντων.
Είναι η ώρα των κατοίκων του χωριού μας, να τιμωρήσουν τα κομματόσκυλα όλων των ειδών και να προωθήσουν μόνο αυτούς που αξίζουν, αυτούς που έχουν όραμα.
Είναι κάποια άτομα, τους γνωρίζουμε όλοι μας, που έχουν δημιουργήσει παραμάγαζα των Βουλευτών, παραμάγαζα των Δημάρχων, παραμάγαζα κάποιων μηχανισμών και οι οποίοι απαξιώνουν μόνιμα το χωριό μας και τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια μας.
Ο λαός της Κατούνας έχει μνήμη και κρίση.
Να διεκδικήσουμε για το χωριό μας το μέλλον που θέλουμε. Όλοι ψηφίζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές κάποιο συνδυασμό. Κανείς όμως δεν πρέπει να μας υποχρεώνει να ψηφίσουμε τον υποψήφιο που θα μας υποδείξει.
Η δύναμη της Κατούνας είναι μεγάλη. Όχι στα συμφέροντα και τις μικροψυχίες των στελεχών. Η ιστορία μας είναι μια διαρκής αγωνία για ανάπτυξη, πρόοδο και αξιοπρέπεια. Δεν θα διαγράψουμε τους αγώνες μας, δεν θα μαγαρίσουμε τους τάφους των ηρώων μας και των μαρτύρων μας.
Είναι η ευκαιρία μας να τους τελειώσουμε! Ας μην πάει χαμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: