Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρμα τα δίφραγκα…


Θα γυρίσει ο τροχός, θα ……κι ο φτωχός. Δεν μπορεί εμείς οι φουκαράδες οι Κατουνιώτες να χάνομαι συνέχεια. Ειδικά τώρα με τον Καλλικράτη μείναμε στον λήγοντα. Δεν γίνεται έτσι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Έχει καταντήσει μονότονο. κουραστικό.
Βλέπεις στους δρόμους Κατουνιώτες και τους λυπάσαι. Που είναι η εποχή που ήταν πρώτοι στα καπνά, στα πανηγύρια, στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Ζαλισμένοι είναι σαν τα κοτόπουλα από τις σφαλιάρες που πέφτουνε η μια μετά την άλλη.
Όμως περιμένουμε. Μια φορά και εμείς πρέπει να χαρούμε. Μια φορά να γελάσει το χειλάκι μας. Μια φορά να βγούμε βόλτα στην πλατεία με το κούτελο ψηλά και να καμαρώσουμε..

Ανάσταση θα κάνουμε το βράδυ των δημοτικών εκλογών…

ΥΓ1: Τι να λέμε τώρα προ πολλού είχε τελειώσει το έργο για την Κατούνα. Απλά οι πολιτικοί ρίξανε στο τέλος κάποιες χαριστικές βολές και τέζα το χωριό μας.

ΥΓ2: Μάγκας είναι ο Κουτιβής. Στη διαμαρτυρία που έγινε στην Κατούνα στις 13 Αυγούστου ενάντια στη λεηλασία του δήμου μας, τα ’ χωσε στα κομματόσκυλα και στους πολιτικούς χύμα και τσουβαλάτα. Το λέει η καρδούλα του!!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: